onsdag 8 september 2010

Olofssons kommunalråd och partivän på hal is

Som många vet så bor Maud Olofsson i en kommun i Västerbotten som heter Robertsfors. En kommun som ligger mig varmt om hjärtat med en 11 generationer lång historia i en liten by, inte alltför långt från den som Olofssons bor i.

I Robertsfors har man ett centerpartistiskt kommunalråd, Lars Bäckman. Jag snubblade över hans blogg ikväll och visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta. Detta är alltså vår näringsministers partikamrat och kommunalråd på hemmaplan. Läs och se, jag klipper in inlägget som har överskriften "Vänstern mot företag" här nedan;

"Deltog i en radiodebatt tisdag em. Vänstern var väldigt tydlig med att tillväxten ska komma genom att de nya jobben ska skapas i den offentliga sektorn och Privata företag är inte bra samt att de inte får göra vinst.
En av drivkrafterna för företagande är att tjäna pengar och tar man bort detta så får vi ingen som vill investera pengar eller tid i företagande och därmed inga skattepengar till offentliga sektor. Det finns naturligtvis för de flesta företagare även andra viktiga delar som har betydelse som att bättre styra över sin arbetssituation eller att utveckla en företagsidé eller uppfinning.
Vi har all anledning att vara glada över att tidigare socialdemokratiska regeringar har hållit kommunismen (Vänstern) stången och inte släppt in dem i det politiska finrummet. Nu när Mona har tagit in dessa in i värmen så känner jag stor oro över den framtid vi går till mötes om Vänsterpartierna mot förmodan skulle få väljarnas stöd. Vi behöver bara åka 50 mil österut och se det elände som kommunismen har ställt till med."


Man häpnar. Snacka om skrämselpropaganda, rena lögner och en oschysst valrörelse.
Med den här debattnivån är det inte lätt att ta sakliga debatter.
Pingat på intressant.

1 kommentar:

  1. Det här säger det mesta om Centerpartiet och Maud Olofsson.

    SvaraRadera