onsdag 18 mars 2009

Ett annat perspektiv

För ett halvår sedan hade jag inte en tanke på att jag skulle ge mig in i bloggvärlden med en egen blogg. Det finns ju i och för sig ett otal anledningar att blogga som riksdagspolitiker. Jag tyckte nog att Facebook och Twitter var alldeles tillräckligt, men började så småningom känna att det är alldeles för snålt med utrymme där. Mina tankar om livet och politiken är inte alltid så lätta att trycka in på de 140 tecken som Twitter tillåter.

I veckan så fick jag då syn på bloggkartan. Egentligen borde jag inte vara förvånad över att bloggsverige är så koncentrerat kring storstäder och södra landsänden, men jag måste säga att norra Sverige var mer än lovligt blankt. Då bestämde jag mig. Nu får det vara dags.

Debatten i Sverige utgår alltför ofta från ett storstadsperspektiv, inte minst i politiken. Som riksdagsledamot från Västerbotten har jag ofta en annan ingång i debatten. Ett annat perspektiv. Här tänker jag dela med mig av det, i stort som smått.

9 kommentarer:

 1. Hej vännen! En jättefin bloggsida - ska bli spännande att få följa dina tankar och reflektioner även denna väg! Kramar Veronica:-)

  SvaraRadera
 2. Hej och trevligt att se dig i blogg världen ser fram emot att läsa dina reflektioner!

  Jonas Borgström

  SvaraRadera
 3. Välkommen! Jag ser fram emot att läsa bloggen fortsättningsvis :-)

  SvaraRadera
 4. hej!
  Kul att du har kört igång!

  peter

  SvaraRadera
 5. Härligt skoj, det känns bra att kunna få ta del av dina tankar och perspektiv. Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Tack för alla glada tillrop! Känns hur kul som helst att ge sig in i den här världen!

  SvaraRadera
 7. Hej Helen, här en hälsning från Brunnsvik och Bokstugan. / Christina (som tipsar om kultur i allmänhet och litteratur i synnerhet på Folkhögskolebibliotekens blogg)

  SvaraRadera
 8. Hej Christina! Tack för hälsningen - kul att höra från dig!

  /Helén

  SvaraRadera